طرز تهیه میوه‌های کریستالی شده چیست؟ چگونه میوه‌های کریستالی شده درست کنم؟


طرز تهیه میوه‌های کریستالی شده چیست؟ چگونه میوه‌های کریستالی شده درست کنم؟




    طرز تهیه میوه‌های کریستالی شده چیست؟ چگونه میوه‌های کریستالی شده درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه براونی شكلات چیست؟ چگونه براونی شكلات درست کنم؟

1:



طرز تهیه ورقهٔ کرانچی با رویهٔ شکلات چیست؟ چگونه ورقهٔ کرانچی با رویهٔ شکلات درست کنم؟

روش کریستالیزه کردن میوه، یکی از راههای نگهداری میوه در دوران گذشته بوده هست و امروزه این میوه‌ها به عنوان شیرینی‌های بسیار لوکس و گران قیمت در بازار عرضه میشوند.


طرز تهیه تارت شکلات با بستنی نسکافه چیست؟ چگونه تارت شکلات با بستنی نسکافه درست کنم؟
در حال حاضر قیمت ۲۵۰ گرم اون ۸.۵ یورو هست که چیزی حدود ۵-۶ عدد میوه خواهد بود.


چند نکته برای تهیه دسرها چیست؟
روش سنتی بعضی از این کارخانه‌ها بسیار مفصل و طولانی هست که طبعا دلیل موجهی برای گران قیمت بودن این محصول هست.


طرز تهیه ترافل شكلات چیست؟ چگونه ترافل شكلات درست کنم؟
یکی از این تولید نمايندگان کارخانه mademoiselle mela هست که روش کار خود را این طور توضیح داده هست:

طرز تهیه میلک شیگ گیلاس چیست؟ چگونه میلک شیگ گیلاس درست کنم؟
تولید میوه کریستالیزه کاری ظریف و وقت‌گیر هست، میوه‌ها یک به یک با لوازم ظریفی سوراخ میشوند تا کاملا قند را جذب نمايند و سپس به مدت یک سال در شربت قند خوابانده میشوند.


طرز تهیه یخ در بهشت چیست؟ چگونه یخ در بهشت درست کنم؟
در طول این مدت شربت دهها بار عوض میشود تا میوه کاملا آب خود را از دست داده و شکر را جایگزین اون کند.


طرز تهیه مسقطی كاسه ای چیست؟ چگونه مسقطی كاسه ای درست کنم؟
سپس میوه‌ها از شربت خارج شده و با دقت در محل مناسب خشک میشوند.

این میوه‌ها تا یک سال قابل نگهداری هستند.

در ضمن تمام این مراحل از روی دستورالعمل اجدادی این کارخانه انجام میشود.

اما شما میتوانید میوه‌های قندی را در منزل و در مدت بسیار کوتاه‌تری تهیه کنید.

سپس با قراردادن میوه‌های قندی در بین کاغذ پوستی و نگهداری اون در جعبه‌های فلزی در دار (مانند جعبه شکلات یا بیسکوییت) می‌توانید مدت بیشتری اونها را نگهداری کنید.


● روش کریستالیزه کردن میوه (میوه‌های قندی) در منزل
▪ مواد لازم :
½ فنجان آب
۲ فنجان شکر
نیم کیلو میوه آماده برای کریستالیزه شدن
برای این کار میتوانید از انواع میوه‌های تازه به صورت کامل یا خرد شده هستفاده کنید.

مرکبات مانند لیمو و پرتقال را میتوانید با پوست حلقه حلقه کنید یا تنها از پوست خرد شده اونها هستفاده کنید.

آلو، انجیر، انگور، گیلاس، زردآلو و انواع میوه‌های کوچک درسته یا میوه‌های درشت خرد شده، برای اینکار مناسب هستند.


▪ روش تهیه
ابتدا شکر را در آب حل کرده و میجوشانیم تا وقتی که درجه حرارت شربت به ۲۲۳ درجه فارنهایت یا ۱۰۶ درجه سلسیوس برسد، در این درجه، شربت آماده هست.

اونرا از روی آتش بردارید و بگذارید کاملا سرد شود.

در این فاصله میوه‌ها را با فاصله از یکدیگر در ظرف مناسب بچینید.

توجه کنید که میوه‌ها نباید به یکدیگر بچسبند.

شربت سرد شده را به آرامی روی میوه‌ها بریزید تا کاملا روی اونها را بپوشاند.

هنگامی که تمام مواد با شربت پوشیده شد، روی ظرف را با یک پارچه نمدار بپوشانید و ظرف را بدون حرکت در محل مناسبی برنامه دهید.

این ترکیب باید حدود ۹ ساعت با بیشتر باقی بماند تا شربت کاملا جذب میوه‌ها شود.

پس از این مدت محتوی ظرف را به آرامی در یک آبکش خالی کنید و بگذارید میوه‌ها کاملا خشک شوند.

این بخش کار هم حدود ۶-۵ ساعت طول خواهد کشید.

میوه‌های خشک شده با پوشش نازکی از کریستال قند پوشیده خواهند شد و میتوانید اونها را در ظرف مناسبی چیده و هستفاده کنید.



منبع: groohashpazi.blogfa.com


آشپزباشی در تاریخ 23 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 11:23 ق.ظ به این سوال جواب داده هست.


77 out of 100 based on 57 user ratings 257 reviews